BODYWEIGHT® TRAINING SYSTEM

Bodyweight® Training System består av två träningsband som du fäster, med ett enkelt handgrepp, i en dörr eller i ett takfäste. 

"My impression is that it feels "more solid" than the TRX Pro equipment I use in the gym. And -  I love your app."
Oliver Vogel, Tyskland

Hos oss handlar du enkelt och säkert. I vår shop kan du välja mellan att betala med kort, Apple Pay, Pay Pal eller Klarna. Vill du hellre handla på faktura eller Swisha pengar, är du välkommen att lägga din order på order@bodyweight.se.

Bodyweight® Training System - ett komplett träningsredskap som du kan använda till styrketräning, funktionell träning, träna rörlighet, styrka och balans. Idag använder sig redan tusentals människor av bandträning, det är ett koncept som passar nästan alla. Oavsett om du är vältränad eller en nybörjare när det gäller träning, om du är gammal eller ung -  alla kan använda Bodyweight® Training System. Enkelt, snabbt och säkert!

TRÄNINGSBAND FÖR HEMMATRÄNING - GRATIS TRÄNINGSAPP MED TRÄNINGSPROGRAM - BANDEN ÄR LÄTTA ATT ANVÄNDA OCH LÄTTA ATT SÄTTA UPP  - KÖP DITT BAND I VÅR SHOP ELLER BESTÄLL PÅ ORDER@BODYWEIGHT.SE - OMGÅENDE LEVERANS