Kontakt

ÖPPETTIDER OCH KUNDKONTAKT 
Vår shop är öppen 24/7, och vi har telefontid mellan 09.00-17.00. Kontakta oss gärna i första hand via e-post. Vi återkopplar inom 48 timmar, på vardagar, efter tagen kontakt.

KONTAKTUPPGIFTER
BODYWEIGHT AB

Hjortgatan 4
SE-507 32  Brämhult
SVERIGE

Tel: +46 (0)33 555 00 88
e-post: info@bodyweight.se
VAT-nr: SE556960111401

BANKGIRO
529-9425

SWISCH
123-603 38 23

SOCIALA MEDIER
Du hittar oss på Instagram, Facebook, Pinterest, Google+ och YouTube

OM OSS
Bodyweight AB är ett privatägt svenskt bolag. Bodyweight AB grundades och drivs av oss, Kennet och Anna-Maria Båth. Vi vill skapa bättre förutsättningar för effektiv och enkel träning, innovativa produkter som gör träningen snabb, enkel, rolig och tillgänglig för alla. Oavsett om du är arbetar hemifrån eller reser i jobbet, är vältränad eller nybörjare när det gäller träning, så är våra produkter anpassade till att passa just till dig! Vi vill skapa innovativa träningsprodukter av hög kvalitet och metoder för att hålla sig frisk och aktiv. Vi strävar alltid efter att ge den bästa kundservicen man kan tänka sig. 

BODYWEIGHT® AFFÄRSIDÉ
Bodyweight ABs affärsidé är att kunna erbjuda högkvalitativa och prisvärda träningsredskap till alla, som gör träning möjlig för alla och överallt.

BODYWEIGHT® FÖRETAGSINFORMATION
Genom vår erfarenhet av marknadsföring, företagande och träningsbranschen så har vi redan från start skapat ett stabilt och välorganiserat företag med goda kontakter och stort branschkunnande. Vår ambition är att utveckla ännu fler träningsredskap och produkter så att vi alltid är det självklara valet av leverantör av träningsprodukter i framkant. Bodyweight AB ägs av oss, Kennet Båth och Anna-Maria Båth och vi är båda aktiva i bolaget.