TRÄNINGSRESOR

BODYWEIGHT arrangerar personliga träningsresor till Torrevieja, Spanien
- för ett hälsosammare och starkare liv.På våra träningsresor erbjuds du två träningspass per dag, kostscheman att följa och handfasta träningstips och råd som du kommer att kunna ha glädje av hela livet! Vi erbjuder träning inomhus och utomhus, i hel och halvgrupp. Självklart kommer du att få utveckla dina kunskaper vad gäller att träna med Bodyweight Training System, men du kommer också att få testa på andra former av såväl styrke- som konditionsträning.

Vi arbetar endast med mindre grupper på max 12 personer, allt för att skapa personliga resor och för att få bättre resultat av våra träningsupplägg.

Är ni fler än åtta som vill genomföra en egen resa tillsammans med oss , är ni välkomna att kontakta oss på info@bodyweight.se.

Under resan genomför vi minst en gemensam utflykt, t.ex till de hälsosamma lerbaden i LO PAGAN, den fantastiska ön TABARCA eller kanske ett stadsbesök i närbelägna ALICANTE.

Som deltagare bor du i en av våra högklassiga lägenheter, max 150 meter till den vackra stranden Playa del Cura. Lägenheterna har två sovrum med två bäddar i varje, kök, vardagsrum och badrum. Mer om lägenheterna hittar du på vår sajt sunbath.se. Självklart finns Internet, TV, fullt utrustade kök, lakan och handdukar i alla lägenheter.

Välkommen till en personligare resa anpassad för dig i soliga Torrevieja, Spanien!

Pris: 11.900 :- Klicka här för att anmäla ditt intresse för att delta på vår nästa resa! 

VIKTIG INFO
Begränsat antal platser.
Flyg och transfer ingår ej. 
Avstånd flygplats Alicante - Torrevieja, ca 4 mil.
Boende i dubbelrum. Enkelrum mot tillägg. 

Minimiålder för deltagande 18 år.

Namnändring på deltagare accepteras.

För mer info är du välkommen att maila oss på info@bodyweight.se