Våra kunder

Bodyweights® träningsband och app används av träningssugna runt om i hela världen. Vi blir alltid glada när ni kunder hör av er till oss eller ger oss grymma recensioner på appen - TACK alla! Här är har vi hämtat några av de som hört av sig:

Oliver Vogel, Tyskland. (mailat till info@bodyweight.se 21 feb 2016) 
Everything arrived yesterday in excellent condition. Glad I also went for the ceiling mount. Fitted it straight away and went for my first exercise. First impression is that it feels "more solid" than the TRX Pro equipment I use in the gym. I love your app. ...I've recommended your app to a few people already and will now spread the word on the training system. Really like the quality and functionality.  All the best, Oliver

Miguel Angel Hernandez (recension på GooglePlay 11 feb 2016)
Muy util Muy buena aplicación.. la verdad muy completa...Gracias (översatt från spanska: Mycket användbar och bra app, verkligen komplett..tack)

Jerry Gladh, Markaryd, Sverige.  Äventyrare och bergsbestigare

”Jag tog inte med mig banden på mitt toppförsök, men jag tog med mig flaggan!"

Jerry, på Base Camp Mount Everest

 


Mark Hesse
, Örebro, Sverige. Dr of Chiropractic
”Tack för bra träningsband! Jag har arbetat som kiropraktor sedan 1985 och är väl medveten om vikten av att anpassa rörelser och träning efter patientens förmåga. Jag kan använda banden som hjälpmedel för rehabilitering men en frisk person kan ju definitivt träna upp både uthållighet och styrka med hjälp av det, alldeles själv. Det som är extra bra är att risken för överbelastning är i princip obefintlig, till skillnad från så mycket annan träning idag.”  

Feliks Klein, Spanien, Europamästare Kickboxning 2010 
"För mig som proffsboxare gäller det att både vara stark, snabb och smidig. Väl uppe i ringen så är det allvar. Jag tar inga risker med min träning, jag kör hårt och det jag gör ska ge mig de resultat jag måste ha. Därför använder jag Bodyweight® training system som en självklar del av min träning.

Christin Santana, Borås, Sverige. PT och inspiratör
”Jag har alltid tränat mycket och träning är helt klart en livsstil för mig. Jag har tidigare ägt och drivit min egen träningsanläggning. Ibland har jag svårt att hinna med, eller prioritera min egen träning. Jag tycker om Bodyweight för att jag gillar att kombinera högintensiv träning med muskelstyrka, alltså – jag tränar mina muskler ganska hårt, med en relativt hög puls. Med min Bodyweight kan jag köra hårda och effektiva pass – på kort tid. Självklart använder mina PT-kunder också Bodyweight® training system.

Yvonne Firth, Vista, San Diego USA. Hemmafru, mamma och aktiv farmor 
”Jag har aldrig tränat speciellt mycket. I min familj är det min man Greg som sysslat med allt från surfing till hang-gliding. Men, den sista tiden känner jag att jag behöver träna för att hålla mig i form. Att gå på gym här är dyrt och det finns heller inga anläggningar nära där vi bor. Jag har därför börjat träna Bodyweight® training system och jag tycker verkligen om det! Ett Bodyweightband kostar lika mycket som en månads träning på gym kostar, men mitt Bodyweight kommer jag kunna använda hur länge som helst! Jag gillar också att Bodyweight är lätt att sätta upp och lätt att använda. Jag kör min övningar och känner att det ger resultat!”