Jenny Adolfsson om sin träning

Posted on May 04, 2017 by Anna-Maria Båth


JENNY ADOLFSSON OM SIN TRÄNINGSGLÄDJE

En gång i månaden har vi glädjen att prata med kända personer om vad det är som motiverar dem och varför de gillar att träna. Idag är det Jenny Adolfssons tur att berätta om sina tankar kring träning och vad som motiverar henne att träna.

Jenny är en passionerad träningsprofil med en bakgrund inom bland annat gymnastik, friidrott och handboll. Numer tävlar, bland annat, Jenny i landslaget i klassiskt styrkelyft och har tagit flera medaljer i VM.

Jenny presenterar sig själv här nedan, men för er som känner igen henne, men inte namnet, så är det nog så att hon för allmänheten är mer känd som gladiatorn Kitsune i TV4s Gladiatorerna. Men nog pratat av oss - nu släpper vi in Jenny i samtalet!

Vem är du? 
Jenny Adolfsson heter jag och är 35 år gammal och bor i Solna. Jag jobbar med och driver mitt eget företag FitnessPower där jag erbjuder Personlig träning/coachning, allt från nybörjare till elit styrkelyftare, workshops i styrkelyft och gymnastik. 

Vad tränar du?
Allt jag kommer över! ;) Nä skämt å sido jag tycker faktiskt nästan all träning är rolig och jag har under flera år tränat och tävlat för landslaget i styrkelyft men kommer just detta år 2017, att prova mina vingar i crossfit och tyngdlyftning.

Vad motiverar dig att träna?
Att ständigt utvecklas och känna att jag blir bättre men utan mina vänner och det sociala på träningen hade träningen inte betytt detsamma för mig. 

Vad är det du gillar med att träna?
Det är så mycket glädje i träning!! Att utvecklas och ständigt bli bättre, oavsett om det är jag eller mina klienter, det är lycka och det gillar jag. Sen som jag nämnde ovan, den sociala biten med träningen är ovärderlig.

Tre saker som du inte haft om du inte tränat?

1. Många fina vänner, nya som gamla
2. En vältränad och stark kropp
3. Inte besökt nya världsdelar pga internationella mästerskap såsom EM och VM (Texas, Sydafrika, Estland mfl).

Bästa träningsminnet?
Oj, jag kan inte komma på något specifikt minne just... många av mina pass loggas som bästa träningsminnet, speciellt om det är tillsammans med mina allra bästa och närmsta vänner. 

Nåt annat som vi inte frågat om, men som du vill dela med dig av?
Ställ dig frågan och hitta ditt VARFÖR med träningen, om du vet varför du tränar, äter en speciell kost etc så kommer du mer sannolikt att nå ditt mål och det blir enklare att kämpa för det när du vet vart du är på väg. Träning ska vara roligt så försök att hitta en form som passar just dig, det finns hur mycket som helst att välja mellan idag, det är bara fantasin som begränsar.

...

Tack Jenny för att du delade med dig! Du är verkligen en bra förebild och en inspirerande person!  

 


Next

Previous