MOTIVATION

Posted on October 20, 2017 by Anna-Maria Båth

HÅLL MOTIVATIONEN UPPE

När du har bestämt dig för att hålla i din nya vana och fortsätta träna, hur gör man för att hålla motivationen uppe? 

Det finns nåt för alla
Människan är skapad för rörelse, inte för att sitta stilla. Alla gillar inte samma saker, men alla gillar nåt, de gäller bara att hitta DIN grej. Hitta vad som fungerar för just dig, och håll sedan fast vid det! Om du börjar träna nåt som du egentligen inte gillar, så är det mycket svårare att fortsätta. Den vägen håller sällan i längden. Prova dig fram tills du hittar nåt som du faktiskt tycker om att göra! 

Uthållighet
Om du inte rört så mycket på dig tidigare och plötsligt bestämmer dig för att börja träna så kan du inte förvänta dig att något kommer att hända över en natt, tyvärr. Du kommer varken att se resultat eller tycka att det är det roligaste du vet och längtar till. Men, ge det tid, var uthållig. Det kan ta månader innan du märker en förändring, men håll ut och håll fast vid din plan. Träning lönar sig alltid. 

Kämpa
Ibland kan träningen kännas …så tung – både psykiskt och fysiskt. Det händer alla, med jämna mellanrum. Men det är de passen som man faktiskt orkar genomföra där och då, trots motstånd, som är de viktigaste. Träna på! All träning är inte alltid rolig, men det är så det är ibland. Ge inte upp - det blir snart kul igen!


Next

Previous