Träna med appen!

Posted on August 15, 2017 by Anna-Maria Båth

 

ATT TRÄNA TILLSAMMANS MED EN APP UNDERLÄTTAR

Att följa träningsprogram i mobilen, som guidar dig hur du ska träna kan vara till stor hjälp!

Att ta hjälp av sin mobil för att logga sin träning eller hålla koll på sitt träningsschema är idag en självklarhet. Ibland är det ju inte bara orken som tryter utan även idéerna om vad och hur man ska träna. Att slippa tänka och bara göra som den personliga tränaren, ursäkta, jag menar appen säger, kan då vara till stor hjälp.

Idag finns ju appar för allt möjligt. Appar som registrerar vad du äter, tränar och rör dig och sammanställer hela din hälsoprofil.

Vår app, BODYWEIGHT, har fokuserat på din träning. Vi har helt enkelt tagit fram en träningsapp som hjälper dig att träna. Inget mer eller mindre. Vi har filmat och fotat en hel massa övningar så att du kan se exakt hur man utför varje enskild rörelse. Hur man ska hålla i banden och vad man ska tänka på. Vi har grupperat dem efter vilken muskelgrupp du aktiverar när du utför övningen, allt för att du själv ska kunna sätta samman egna träningspass. 

Om du inte vill sätta samman egna pass utan hellre vill använda dig av något av våra färdiga pass så är du varmt välkommen att göra så. De allra flesta passen är, precis som appen, givetvis GRATIS - sharing is caring!

 

 


Next

Previous