Sabina Dufberg berättar om sin egen träning

Posted on November 15, 2016 by Anna-Maria Båth

 

SABINA DUFBERG OM SIN TRÄNING

En gång i månaden har vi glädjen att intervjua kända personer om vad det är som gör att de gillar att träna och vad som motiverar dem. Här berättar Sabina Dufberg om sina tankar kring hennes egen träning.

Sabina Dufberg är för många känd som tränare för Biggest Loser. Vi känner Sabina som en driftig och positiv person som kan inspirera och glädja många. Sabina var med som tränare på vår träningsresa till Torrevieja förra sommaren och därför känns det naturligt för oss att Sabina är den som är först ut att svara på om vad som motiverar henne att träna!

Vem är du?
Jag är Sabina, fru till Anders och mamma till tvillingarna Selina och Nicholas. 

Vad tränar du?
Jag tränar väldigt varierat genom livet och just nu är jag inne i väldigt korta högintensiva pass av det som jag känner för i stunden. Det kan vara allt ifrån funktionella kroppsövningar som burpees till ett snabbt pass på min spinningcykel. Har jag tur hinner jag även ta ett besök på gymmet några tillfällen i månaden. 

Vad motiverar dig att träna?
Livet och passionen till träning! Träningen är ju både mitt intresse och mitt jobb. 

Vad är det du gillar med att träna?
Det jag gillar med träningen är att träningen kan varieras och även miljön där du tränar. 

Tre saker som du inte haft om du inte tränat?
1. Det jobb jag har idag.
2. En stark o hälsosam kropp.
3. Ett starkt psyke. 

Bästa träningsminnet?
Oj, det finns så många! Ett fantastiskt minne som jag har är från ett konvent där jag hade fler än 500 personer framför mig som alla tränade tillsammans i takt till musiken. Både ljudet och ljuset var i perfekt symbios med varandra och med mitt träningspass som jag höll i.

Tack Sabina för att du delade med dig!

Nästa intervju, som kommer om en månad, så är det Elaine Eksvärd, retoriker, författare och träningsnörd, som svarar på frågorna. Missa inte det! 

Vi hörs om en vecka!

PS. Den vackra bilden på Sabina är tagen av Fotograf Anders Gåhlin @gaahlin.com
PS 2. Nästa vecka handlar vårt utskick om hur fysisk aktivitet påverkar din hjärna. Så intressant!


Next

Previous