Bodyweights iPhone App

Posted on April 23, 2014 by Anna-Maria Båth

När vi tog fram vårt Bodyweightband bestämde vi oss tidigt för att vi skulle skapa en Bodyweight-app. En app som gör träningen ännu enklare, som är lätt att använda, där övningarna finns att titta på  både i bilder och som filmer. Nu är den klar och vi hoppas att även du kommer att gilla den! Självklart är appen helt gratis. 

Alla filmer visar övningen först framifrån och sen från sidan, så att det inte ska vara några svårigheter för dig att utföra en rörelse, även om det är första gången. Vi har också valt att dela in alla övningar i grupper, så att du vet vilken kroppsdel du tränar främst, när du gör övningen. 

Du kan följa de träningspass som vi redan har skapat i appen, men du kan också välja att skapa egna pass. Då väljer du:
1. Vilka övningar du vill köra.
2. Hur många set du vill göra på respektive övning.
3. Hur många sekunder varje set ska vara
4. Hur lång vila du vill ha mellan seten.

Om du vill köra ett HIIT (högintensivt pass) så gäller det att träna med relativt hög belastning, hög puls, och kort vila mellan övningarna. Ett förslag är då att välja:
1. Välj övningar som du vill köra.
2. Antal set 3.
3. 30 sekunder per set.
4. 20 sekunder vila mellan. 

För dig som inte har en iPhone, så kan du istället ladda ner vår White Guide, där finns bilder på alla övningar och en förklarande text. Vill du se övningarna "live" kan du titta på vår YouTubekanal. På kanalen finns alla övningarna, och där kommer vi också allt eftersom att fylla på med nytt material, filmer med fler övningar och nya pass. 

För dig som har en annan smartphone och inte en iPhone, bara lugn snart kommer vår app också för Android!
 

 


Next

Previous